single-image

Het geile tienersletje uit mijn straat

Gisteravond zag ik het sletje die eerder mijn pik al leeg gezogen heb in mijn straat met de hond. Ik was al geil dus wekte haar ze zou de hond naar huis brengen en terug komen voor mijn pik. Nou, dat heb ik geweten… Ze is 19 jaar en woont een stuk verderop in de straat.

Nadat ik de deur open deed liep ze gelijk de trap op een paar treden hoger bleef ze staan. Ze keek me geil aan met zaadvragende ogen en deed haar rok omhoog en haalde d’r vinger door haar natte kutlippen en rende door naar boven. Gelijk had ik een verschrikkelijke dikke harde grote stijve kloppende bloedlul natuurlijk. Dat ik boven kwam zat ze op handen en knieën op het bed. Met haar rok opgetrokken. Je kon zo in haar lekkere jonge krappe natte tienerkutje kijken. “Kom op, Tim. Steek die lekkere neukpaal van je diep in me! Dat heb ik wel verdiend na de vorige keer” zei ze. En zonder waarschuwing ramde ik mijn pik diep in haar tienerkutje! Toen heeft zij mij heerlijk een uur ofzo liggen neuken.

Na een uur ofzo lag zij en ik op de zij, zo heb ik haar ook nog ff geneukt. En toen we zo lagen, smeekte ze om mijn zaad. “Tim, ik wil je zaad, toe kom maar lekker klaar. Kom maar lekker klaar diep in mijn kutje. Toe Tim spuit je warme zaad maar diep in mijn kutje. Spuit m’n kutje vol met je zaad. Ik wil je zaad diep in mijn tienerkutje voelen”. Je begrijpt, toen kwam Timmie klaar in haar kutje (van haar weet ik dat ze “schoon” is, ze heeft haar eigen laten testen op soa’s).

Nog met mijn harde pik in haar kutje en een hand op haar tieten ben ik in slaap gevallen… Ik word langzaam wakker en kijk eens op de klok. Uur of 3. Ik word wakker omdat ik een harde pik krijg. En dit komt niet door mijzelf. Als ik naar m’n pik kijk zie ik die slet gretig aan mijn lul sabbelen. En ze zegt dan “ik wilde altijd al een man wakker pijpen”. Daarna hebben we wéér een uur liggen neuken. Nu heeft zij alleen bovenop mij gezeten, in verschillende standjes.

Nadat mijn zaad diep in haar lekkere jonge krappe natte tienerkutje had gespoten viel ik weer in slaap natuurlijk… Uur of half6 word ik weer wakker en mijn pik staat als een huis. Dat geile sletje ligt naast me op haar zij te slapen. Ik besluit haar wakker te neuken. Ik pak de glijmiddel smeer m’n harde pik in en kom dicht bij haar liggen. Ik til haar been op en voorzichtig duw ik mijn pik in haar kutje. Deze gaat er gemakkelijk in. Ik denk door het kutvocht van eerder. En zo neuk ik haar langzaam wakker. Ik hoor haar zachtjes kreunen en hoor ineens “Maar buurman, wat doet u nu”. Hahaha! Dat zei Kees Flodder ook in de film toen buurman haar neukte. Weet je dat nog? Ik zeg tegen haar “jou wakker neuken, meisje. Die kut zit daar niet om mooi te zijn. Die moet misbruikt worden”. “Ja toe maar Timmie, neuk die kut. Misbruik me! Ik ben jouw slet, jouw hoer”. 10 min later kwam ze weer op me zitten. En een half uur later kwam het zaad weer uit mijn verschrikkelijke dikke harde grote stijve kloppende vleeslul diep in haar lekkere jonge krappe natte tienerkutje.

Hierna laat zij zich vallen en rust uit op mijn borst. Dan hoor ik “shit, ik moet straks naar school, Tim. Terwijl ik op m’n rug blijf liggen, kleedt ze zich aan. Als ze alles aan heeft likt ze nog een paar keer aan mijn half stijve lul en zegt dan “doei tijger, het was heerlijk”. Niet veel later hoor ik de deur in het slot vallen…

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like