single-image

Tieners trio

Deborah en Laura waren al vanaf de basisschool bevriend met elkaar. Omdat ze naar dezelfde school gegaan waren en nog steeds bij elkaar in de klas zaten waren ze erg close met elkaar. Ze waren allebei 18 jaar en zagen er erg goed uit. Ze hadden allebei lang blond haar, lange benen een knap gezichtje en Deborah had mooie 75B borsten, terwijl Laura grote ronde 75C had. Deborah had sinds enkele weken een vriendje, Dennis, met wie ze beide goed op konden schieten.Vanmiddag zouden ze met z’n drieën video gaan kijken. Toen Deborah bij Laura kwam was Dennis er al. Hij zag er goed uit. Een mooie strakke spijkerbroek en een strak shirt erop. Deborah droeg een kort rokje en een strak topje dat haar buik bloot liet. Maar goed dat Laura er zelf ook erg sexy uit zag anders had ze zich niet prettig gevoeld. Ze droeg een strak shirtje, waar haar mooie tienerborsten goed in uitkwamen. Haar korte rokje met daaronder haar lange benen en een string zagen er erg goed uit. Toen Dennis haar voor het eerst zag, zag ze hem staren naar het lichaam van haar. Haar borsten waren een lust voor hem, hij kon er zijn ogen niet vanaf houden. Ook Deborah keek naar de grote borsten van Laura. Zo had ze nog nooit naar haar vriendinnetje gekeken, maar het zag er wel goed uit.Toen ze de film aan het kijken waren zat Laura alleen in de stoel en lag Deborah met haar rug tegen Dennis aan. Terwijl ze niets in de gaten hadden keek Laura naar de twee. De handen van Dennis lagen op de borsten van Deborah. Hij masseerde ze zachtjes. Rustig kneedde hij de borsten en streelde hij haar. Zo nu en dan deed Deborah haar ogen dicht van genot. Laura deed net of ze niets in de gaten had. Voorzichtig deed Dennis het shirtje van Deborah omhoog.

Laura hield haar adem in. Een mooi satijnen bh kwam onder het strakke shirtje uit, Dennis pakte gretig haar borsten vast en streelde ze nog intenser. Ineens keek Deborah naar Laura en was Laura dus te laat om haar hoofd weg te draaien. ‘Vind je het niet erg dat we…’ ‘nee hoor ga maar door hoor, stoor je niet aan mij’. Intussen voelde ze haar poesje branden van opwinding. Ze wilde dit duo wel een zien met elkaar. Deborah trok haar shirtje uit en Dennis opende haar bh. Een paar mooie tienerborsten kwamen onder de cups vandaan. Ze had erg mooie roze tepels, die mooi bij haar borsten pasten. Dennis deed zijn grote handen om haar borsten heen. Direct richtten de tepels zich op. Wat had haar vriendinnetje mooie geile tieten! Zachtjes begon ook Laura aan haar borsten te voelen. Ze voelde dat haar tepels al hard waren geworden van de opwinding. Zachtjes voelde ze over de gladde stof van haar shirt heen. Haar tepels waren duidelijk zichtbaar in het shirtje. Niemand lette meer op de film. Dennis streelde de borsten van zijn vriendin en Laura streelde haar eigen borsten. Ze trok haar shirtje uit haar rokje en ging met haar hand onder haar shirtje. Rustig masseerde ze haar grote borsten. Terwijl Laura helemaal in gedachte was, keek Deborah haar aan. ‘Laura kom je erbij? Tenminste, als Dennis dat niet erg vind?’ Dennis wist niet wat hij hoorde. Twee meisjes! Dat was een droom! Laura liet het zich geen tweede keer zeggen. Ze stond op en liep naar de bank waar Deborah en Dennis lagen. Ze stond voor de twee. Deborah trok het shirtje van Laura uit. Een mooie bh waar haar borsten heel strak inzaten kwam er onderuit. Deborah opende de bh van haar vriendin en nam de cups van haar borsten af. Twee hele mooie ronde strakke borsten werden zichtbaar. Haar tepels fier opgericht klaar voor de strijd. Dennis keek naar de borsten van Laura. Zelden had hij zulke mooie borsten gezien. Rustig nam Deborah de borsten van haar vriendin in haar handen. Ze streelde zachtjes. Laura had haar ogen dicht. Dennis streelde nog steeds de borsten van zijn vriendin. Terwijl Deborah haar vriendinnetje streelde trok Dennis het rokje van Laura naar beneden. Een mooie witte slip met bloemetjes en haar lange benen werden zichtbaar. Met een ruk trok Dennis de slip van Laura kapot. Laura stond nu op haar blote borsten en haar kale kutje bij haar vriendin en haar vriend. Terwijl Deborah de borsten van Laura bespeelde met haar tong, was Dennis achter Laura gaan zitten. Zijn handen gleden van haar benen naar boven en zijn vingers streelde door het voor hem onbekende kutje heen. Een vinger verdween direct in het natte tienerkutje. Een tweede vinger ging er direct achteraan. Laura vond het heerlijk twee mensen die haar streelde. Terwijl Dennis haar stond te vingeren en zijn vinger steeds weer in haar natte gleufje duwde, kusten Laura en Deborah elkaar hartstochtelijk.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like