single-image

Tienertjes anaal

Ik reed op mijn brommer terug naar huis. Ik was net klaar met werken en had de rest van de middag en avond nog voor me. Vlak bij huis zag ik 3 mooie meiden staan aan de kant van het fietspad. De meiden stonden een beetje moeilijk naar één van de fietsen te kijken. Ik stopte om te kijken of ik iets kon doen om ze te helpen. Toen ik afstapte en vroeg wat er aan de hand was vertelde een blondine dat ze een lekke band had en dat ze niet ze goed wist wat ze nu moest, ze moest nog 20 minuten fietsen en dat was lopend veel te ver. Ik vertelde dat ik op 5 minuten lopen woonde en dat ik de band best even wilde plakken voor haar. Ze keek even moeilijk en na kort overleg met de vriendinnen besloot ze dat ze van mijn aanbod gebruik wilde maken als haar vriendinnen ook even mee mochten komen. Dat was prima en langzaam liepen we richting mijn huis.

We raakten aan de praat en al snel was ik voorgesteld aan de meiden
Lisa, een blondine van 18 met een strak lijfje, een prachtig koppie, kleine borsten en een mooi bol kontje. Anna, een brunette van 19 met een stel mooie dikke tieten en een lekker kontje. En tot slot Fleur, een rood harige meid van 18 met een onderontwikkeld lijfje. Kleine tietjes en een heel klein kontje.

Thuis aangekomen schonk ik de meiden wat te drinken en gaf aan dat ik de band direct zou gaan plakken. Dat vonden de meiden maar een saai idee en dus belanden we met z’n allen op mijn hoekbank en dronken we rustig wat terwijl we verder kletsten. Het gesprek begon onschuldig maar binnen de kortste keren hadden we het over vriendjes en niet lang daarna begonnen de meiden over sex te praten en de nodig toespelingen te doen. Met name Lisa liet duidelijk merken dat ze meer wilde dan kletsen en een geplakte fietsband.

De tijd vloog voorbij en opeens schrok Anna toen ze zag dat het al bijna 5 uur was. Het bleek dat ze vanavond moest sporten en dus op tijd thuis moest zijn voor het eten. Ik stelde voor dat de meiden hier wel mochten mee eten en dat ik dan na het eten de band zou gaan plakken. Al gauw kwamen de mobieltjes te voorschijn om te overleggen met hun ouders. Om de kans zo groot mogelijk te maken dat ze mochten blijven eten besloten hun ouders te vertellen dat ze bij elkaar zouden eten.

Lisa en Fleur konden blijven maar helaas moest Anna naar huis toe. Teleurgesteld gaven de meiden haar een knuffel en liep ik haar naar de deur. Bij de deur aangekomen gaf ze mij ook een knuffel en fluisterde in mijn oor dat ze zeker wist dat Lisa mij wel zag zitten. Snel gaf ze een kus op mijn wang en weg was ze.

Ik liep terug naar binnen en Lisa zag de lippenstift van Anna op mijn wang zitten. “Hé! Dan wil ik ook” riep ze. Ik had geen idee waar ze het over had maar ze kwam op me af lopen. Ik vroeg wat ze bedoelde maar voor ik door had wat er gebeurde begon Lisa me te kussen, eerst mijn wang en langzaam naar mijn mond toe. Toen haar lippen de mijne raakte begonnen we te zoenen. Onze tongen schoten langs elkaar heen en ik greep haar stevig bij het der bolle kontje. Ze begon met haar handen over mijn lijf te gaan en steeds heftiger stonden we te zoenen, strelen en knijpen.

Toen onze lippen eindelijk weer loskwamen van elkaar keek Lisa achterom en riep Fleur. Fleur had al die tijd op de bank zitten kijken en was een beetje rood aangelopen. Het was tijdens het gesprek al duidelijk geworden dat Fleur een stuk minder assertief was dan Lisa. Fleur stond op en kreeg van Lisa de opdacht om mij ook te zoenen. Langzaam kwam ze naar me toe en bleef een beetje verlegen voor me staan. “Doe niet zo preuts Fleur!” riep Lisa. Ik pakte fleur zachtjes vast en bracht mijn hoofd naar het hare. Ik begon haar nek te zoenen en werkte langzaam omhoog naar haar lippen. Fleur was een stuk minder heftig dan Lisa maar ook teder zoenen kan heel geil zijn. Ik had ondertussen een lul die zo stijf stond dat die boxer ook weinig meer voorstelde en goedkeurend keek Lisa naar mijn dikke paal.

Toen Fleur helemaal naakt was kon ik goed zien dat haar lijf nog volop in de ontwikkeling moest gaan. Ze had zeer kleine tietjes en haar kontje was ook nog heel klein. Ze zag er prachtig uit. Lisa had ook geen enorme tieten maar wel een mooie B-cup en voor het kontje van Lisa was fenomenaal, bol en strak. Lisa kwam naar me toe en ging op haar knieën voor me zitten. Langzaam trok ze mijn boxer omlaag. Mijn lul veerde omhoog toen de boxer laag genoeg was en mijn harde dikke lul stond overeind voor haar gezicht. De boxer was uit en Lisa pakte met haar handen mijn billen beet en hapte mijn lul tussen haar lippen. Ze begon met af te zuigen en steeds dieper liet ze mijn lul ik haar mondje verdwijnen. Natter en natter maakte ze mijn lul zodat ze mijn volledige lul steeds makkelijker diep ik haar keeltje kon laten zakken. Na een paar minuten zat ze me deepthroat af te zuigen. Ik keek omlaag en keer in haar ogen terwijl mijn lul keer op keer tot aan de wortel in haar mond en keel schoof. Ik pakte haar blonde haar vast en begon haar mond te neuken. Toen ik voelde dat ik bijna klaar ging komen stopte ik en haalde ik mijn lul uit haar mondje.

Fleur had al die tijd met open mond zitten kijken hoe haar vriendinnetje mijn complete lul liet verdwijnen. Maar nu Lisa klaar was riep ze Fleur en commandeerde haar mijn lul ook te zuigen.
Ze mocht dan rustig hebben gewacht en zeker minder assertief zijn dan haar vriendinnetje, maar dit was duidelijk waar ze op gewacht had. Ook Fleur kwam voor me zitten en begon mijn lul af te zuigen. Met een hoop moeite kreeg ze de helft in haar mond maar het was heerlijk. Lisa begon ondertussen met het kale kutje van Fleur te spelen en kuste, likte en beet Fleur in haar nek. Ik zag Fleur geiler en geiler worden en het zicht van Lisa die Fleur aan het verwennen was maakte ook mij steeds geiler.

Ik zei Fleur dat ze moest stoppen. Lisa besloot dat het tijd was dat ik Fleur zou gaan neuken. Lisa legde Fleur op haar rug op mijn eettafel, trok haar benen omhoog en likte het kale kutje van Fleur even nat. Vervolgens wenkte ze mij en pakte ze mijn dikke lul en duwde deze tegen het kleine grotje van Fleur. Langzaam begon ik druk te zetten en verrassend gemakkelijk gleed mijn lul de eerste paar centimeter naar binnen. Met haar benen omhoog lang mijn schouders begon ik haar te neuken. Ik perste mijn lul steeds dieper naar binnen terwijl Lisa met het klitje van Fleur speelde. Toen mij lul volledig in het kutje van Fleur zat kon ik haar harder en harder neuken.

Lisa had haar string uitgedaan en was met haar kale kutje over het gezicht van Fleur heen gaan zitten. En terwijl Fleur haar vriendinnetje likte neukte en streelde ik haar kleine kutje hard naar een hoogtepunt. Luid kreunend kwam de kleine meid klaar op mijn harde lul. Toen het orgasme weg was gezakt haalde ik mijn lul uit het kutje en zie Lisa dat ze voorover gebogen over haar vriendin moest gaan staan. Ik ging achter Lisa staan en ramde mijn lul in één keer helemaal in de natgelikte kut van Lisa. Ik begon haar hard te neuken terwijl Fleur en Lisa zoenend over mijn tafel heen lagen. Ik trok het kontje van Lisa een beetje uit elkaar en kwam nu nog dieper in de heerlijke kut van Lisa. Ik maakte een vinger nat en begon met het sterretje van Lisa te spelen. Omdat Lisa niet protesteerde bleef ik rustig met mijn vinger over het kontje wrijven tot haar kontje soepel genoeg was om langzaam een vinger naar binnen te schuiven. Ik stopte even met stoten terwijl ik mijn vinger steeds dieper haar kontje in duwde. Goedkeurend kreunend bewoon Lisa haar kontje van voor naar achter om op die manier langzaam mijn vinger helemaal haar sterretje in te werken.

Toen ik er eenmaal helemaal in zat begon ik weer langzaam te stoten. Lisa gilde van genot, maar ik kwam met mijn lul niet zo diep als dat ik wilde omdat mijn hand in de weg zat. Ik haalde mijn vinger uit haar kontje en drukte in plaats daar van het topje van mijn duim naar binnen. Zo stootte ik mijn lul weer lekker diep naar binnen. Na een paar minuten neuken besloot ik dat ik het kontje van Lisa wilde neuken. Ik haalde mijn duim uit haar aarsje en mijn lul uit haar geile kutje. Ik zei fleur onder Lisa te gaan zetten en haar kutje te likken. Terwijl Fleur dat deed duwde ik mijn enorme eikel tegen het perfecte kontje aan. Met mijn handen pakte in haar heupen en begon langzaam mijn dikke lul naar binnen te duwen.

De combinatie van gelikt worden en een lul in haar reet geschoven krijgen zorgde ervoor dat Lisa luid gillende klaarkwam. Dat was voor mij een teken om mijn lul snoeihard helemaal ik haar reet te rammen. Met lange, diepe, harde stoten woonde ik het geile, bolle kontje compleet uit. Haar kontje voelde ze strak dat ik wist dat ik het ook niet lang vol zou houden. Stoot na stoot pompte ik mijn lul tot aan de wortel in haar kontje en steeds sneller woonde ik het jonge tienertje uit. Ik merkte maar half dat fleur onder Lisa vandaan was gekomen maar toen ze naast Lisa kwam staan, haar kontje uit elkaar trok en mij vroeg of ik haar kontje ook nog even wilde neuken had ze mijn aandacht.

Ik haalde mijn lul uit het kontje van Lisa en begon met mijn tong het sterretje van Fleur te likken. Het gaatje likte ik goed nat, terwijl ik mijn tong een klein stukje naar binnen duwde. Daarna ging ik achter haar staan, ik keek omlaag en betwijfelde of mijn dikke lul wel in het hele kleine kontje zou passen maar het uitzicht was zo geil dat ik het in ieder geval wilde proberen. Langzaam begon ik kracht te zetten terwijl Lisa ondertussen het kutje van Fleur begon te strelen. Met flink wat moeite lukte het om mijn eikel het sterretje in te drukken. Fleur kermde van de pijn en hield mijn lul even stil. Ik was zo ongelofelijk geil dat ik al na een paar tellen besloot dat ik Fleur keihard uit zou gaan wonen. Ik pakte haar heupjes en duwde met veel geweld mijn dikke lul steeds dieper naar binnen. Fleur begon nog harder te kermen maar ik negeerde haar pijn. Ik stootte mijn hele lul nu diep haar geile kontje in en steeds meer voerde ik het neuktempo op. En terwijl Fleur aan het begin zoveel moeite had gehad haar tranen te bedwingen begon ze er nu ook van de genieten. Nog een paar diepe stoten en toen voelde ik mijn zaad straal na straal mijn lul uit schieten. Ik spoot in haar kontje en haalde mijn lul er pas uit toen ik helemaal leeg was.

De geile sletjes hadden het heerlijk gevonden en nadat ik wat eten geregeld had en de band geplakt had, gingen ze er samen, voldaan vandoor.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like